A lustáknak: Hogyan ettem és fogytam
KEZDŐLAP > szépség > Blog > Lustáknak: Hogyan ettem és fogytam
DÁVID KATA
   |    12 Hozzászólás

„Vedd el a legjobbat, amit az élet kínál” – ez a mottóm. Számomra a legjobb az ízletes és egészségtelen étel. Enélkül nem érzem magam normálisnak. A rokonaim mindig azzal ugrattak, hogy pufók lány vagyok, mert ez sosem zavart. Ez azért van, mert csak akkor hagytam, hogy ez zavarjon, amikor egyedül voltam. Egy gyenge és ijedt kiskutya rejtőzött a sok zsír alatt. Most mindez már a múlté. Fél évembe telt, míg elértem, de lefogytam 50 kg-t, és szeretném megosztani mindenkivel, hogyan lehet könnyen lefogyni.

Az én sztorim nem egy tipikus történet. Szülés után nem híztam, de hormonális egyensúlyhiányom volt, és sok stressz ért egy nehéz szakítás után. Amióta az eszemet tudom túlsúlyos vagyok. A családomban hasonlóképp mindenki túlsúlyos. Mintha csak istenítenénk az ételt. Kamasz koromban nem éreztem így, és próbáltam tenni valamit a súlyomért. Bármit próbáltam, a zsír folyamatosan megjelent az egész testemen.

A narancsbőr vastag rétegekben alakult ki a combomon, az oldalamon, a derekamon, a karomon, a nyakamon és a fenekemen. És mindez azért történt, mert nem tudtam rákényszeríteni magam a diétára. Az állandó étel utáni vágy arra késztetett, hogy zsíros és egészségtelen ételeket fogyasszak.

Amikor befejeztem a középiskolát, egy másik városba költöztem, hogy megkezdjem az egyetemet. Azt hittem, hogy itt az alkalom, hogy megváltoztassam magam, de kiderült, hogy a helyzet nem befolyásolható. Gyermekkoromban sem rajongtam a sportért vagy a testmozgásért. Sosem voltam képes visszatartani magam attól, hogy ne egyem azt az ételt, amit szeretek. Az esti gyorséttermi kirándulások olyanok lettek számomra, akár egy rituálé.

Kedvenc hamburgerem

A korábbiakkal ellentétben most már megértem, hogy mindig annyira stresszes voltam. Mindig arról álmodtam, hogy megtalálom az igaz szerelmet. Egy partner, aki akkor is szerethet, ha csúnya vagy? Minden barátom boldogan élt valamilyen párkapcsolatban. Gyakran hangulatos kis játékpartikat szerveztünk, csevegtünk, bort ittunk és ízletes ételeket ettünk. Láttam, ahogy a vékony barátnőim felfalhatják hatalmas gyorséttermi adagjaikat, és nem híznak. Csak ültem ott fogcsikorgatva és salátát ettem. Tudtam, hogy ha túl sokat eszek, akkor a farmerom kinyílik, és a szoba megtelik kövér párnáimmal. Aztán amikor hazaértem, csendben megettem mindent, amit akartam, miközben senki sem nézett.

Egyedül voltam otthon, és néztem egy sorozatot, megettem egy pizzát más gyorsétellel együtt, és hangosan nevettem. Nem azért sírtam, mert a műsor szomorú volt, hanem azért, mert sajnáltam és gyűlöltem magam. MIÉRT NEM TUDTAM FOGYNI? Az volt az oka, hogy nem diétáztam, és túl sokat zabáltam? Mit tegyek, hogy kézben tartsam a dolgokat, ha annyira igyekszem, és soha semmi nem sikerül?

Ez minden, amit egyetlen este alatt megettem!!

Új életet kezdek, miután minden reggel megadom magam az esti vágyakozásnak.

Zabkását ettem, és elmentem egy csoportos kardióedzésre. A kemény rész az volt, hogy azt néztem, milyen tökéletesen néz ki a többi lány. Nagyon könnyű volt számukra minden. Annyi erőfeszítést beleöltem, és nem láttam eredményt. Elegem van az egészből. Nem bírtam újra és újra átélni a kudarcot. Minden megváltozott, amikor új szobatársam lett, aki tökéletes volt. Annyira fitt volt, és a teste egyszerűen TÖKÉLETESnek tűnt. Vékony karja és lába volt, keskeny dereka, buborékfeneke, fényes haja és finom bőre. Ő ugyanannyit evett, mint én, és néha úgy tűnt, hogy még többet is.

Annyira féltékeny lettem, hogy valaki más is ugyanúgy eszik, mint én, és nem hízik. Mi van velem?? Sok időt töltöttem sírással a zuhany alatt. El sem tudom képzelni, hogy milyen csúnyán néztem ki, kövéren és törölközőbe burkolózva sírtam a szoba sarkában, amikor a szobatársam hirtelen bejött, és azt gondolta, hogy a szoba üres. Meglátott és megpróbált megnyugtatni. Nem tudtam visszafogni magam, ezért elmondtam neki az egészet. Aztán elmesélte a történetét...

Kiderült, hogy különböző fogyókúrákon kellett átesnie, hogy eljusson oda, ahol van. Az edzőteremben kimozogta a lelkét, de nem látott eredményt. Teljesen kétségbeesett, amikor a sors egy egészen lenyűgöző egyénnel sodorta össze. Ő elmesélte neki a fogyás titkát. Azt mondta neki, hogy a modellek, színészek, énekesek, fitneszedzők és mindenki, akinek olyan teste van, hogy érdemes rá féltékenynek lenni, ennek a készítménynek a segítségével fogyott le: Keto Matcha Blue.

Így nézett ki a szobatársam korábban most pedig így

Ez nem valamiféle marketinges rendszer. Egyszerűen csak egy szuper hatékony termék, amely a testet ketózisba hozza. Korábban hallottam a keto-diétáról, de lehetetlen volt alaposan betartani. Ez az ital természetes tápanyagokat tartalmaz, amelyekre a szervezetnek szüksége van a testzsír elégetéséhez és a ketózis aktiválásához alkalmanként 40 percig. Nem napokba telik, mire kifejti a hatását, és nem kell különleges diétát folytatni.

Elkészítette nekem ezt a csodálatos italt. Korábban is hallottam erről a különleges, MCT olajat és kókuszt tartalmazó italról, melyet a keto diétához isznak, de már a kipróbálás gondolatától is hányingerem lett. De meglepetésemre a Keto Matcha Blue nagyon ízlett.

Nehéz volt elhinni, de már nem volt más lehetőségem. Készen álltam, hogy bármennyit fizetek, csak megkapjam ezt az italt. Örültem, amikor rájöttem, hogy a Keto Matcha Blue könnyedén megvásárolható a gyártó hivatalos weboldaláról.

Végre elkezdtem hinni benne, hogy lefogyhatok, aztán meg is történt! Ennek tetejébe pedig fogyókúráznom és edzenem sem kellett. Azt ettem, amit csak akartam, az étvágyam viszont megváltozott. Túl sokat akartam enni, de könnyedebben jóllaktam. Reggelente csak egy csésze Keto Matcha Blue-t ittam. Korábban mindig éhes voltam, most viszont az éhségem már nem befolyásolja az életbeli döntéseimet.

Azelőtt annyira lassú voltam, most pedig van egy csomó energiám. Elkezdtem többet mozogni és kevesebbet enni. Ezen kívül folytattam a gyorsételek fogyasztását, de nem olyan nagy mennyiségben, mint korábban. Egy hónap telt el, és észrevettem, hogy a ruháim kezdenek lazán lógni rajtam. Egy nap majdnem elvesztettem a nadrágomat munkába menet, haha. De persze örültem, hogy így történt. Végre kidobhatom minden régi, lógó ruhámat, és valami divatosabbat és nőiesebbet hordhatok.

Az ital ízletes és hihetetlenül hatékony!

Fél év telt el azóta, hogy elkezdtem szedni a Keto Matcha Blue-t. Magam sem hiszem el, de 50 kg-ot fogytam! Továbbra is reggelente iszom ezt a finom matcha teát, és soha még csak nem is gondolok az edzésre. Végre kezdem élvezni a normál testsúlyom előnyeit. Minden egészségügyi problémám megszűnt, és újra egy gyönyörű szűk ruhával kényeztethetem magam! Már két helyet foglalok el a buszon és a tömegközlekedésben, és a srácok utánamfordulnak, hogy megnézzenek.

Amúgy megpróbáltam az összes hozzávalót külön-külön megvásárolni, és saját Keto Matcha Blue-t készíteni. Kiderült, hogy így sokkal drágább, és szörnyű íze volt. Egyetlen kortyot sem tudtam lenyelni belőle! Az eredeti Keto Matcha Blue annyira finom, hogy nem is esik jól más desszert. Persze a lényeg az, hogy valódi eredményt hozzon, és így azt eszem, amit csak akarok, és a leadott kilók nem jönnek vissza.

A kedvenc hamburgeremet eszem, mint korábban , de most nem hízok

Higgyétek el, megéri megszabadulni a felesleges testzsírtól. Valójában vékonynak lenni fantasztikus. Ezzel: Keto Matcha Blue egyáltalán nem nehéz. Hölgyeim, hihettek a csodákban! Ha a testmozgás és a diéta nem segít, akkor elő a titkos fegyverrel.

Sok szerencsét mindenkinek, hogy végre elérje álmai testalkatát! Íme a link a hivatalos weboldalra, ahol megvásárolhatjátok az életeteket megváltoztató italt.

MEGRENDELÉS
Hozzászólások:
Kapus Anna
DÁVID KATA, hajrá csajszi! Imádom az olyan embereket, mint amilyen te vagy.
Hanga
Nagyon magával ragadott a történeted, mielőbb elkezdek fogyni. Én is folyamatosan elhalasztom a diétát, de most már kezd rámenni az egészségem, és még csak 32 vagyok! Még nem hallottam erről: Keto Matcha Blue. Ki kéne próbálnom.
Mihály Lilla
Ó, vegyetek be engem is! Keto Matcha Blue egy új generációs ital. Minden családtagom és barátom lefogyott, miközben itta. De én inkább az edzőteremben dolgozom ki a lelkem. Íme az eredményeim.
Sávos Gabriella
Lenyűgöző eredmények!! Csak így tovább! Bárcsak rá tudnám venni magam erre :-(
Kerti Barbara
igen, vettem magamnak egy éves tagságot egy szuper drága edzőteremben, és alig járok el. Nincs hozzá energiám, talán majd kipróbálom.
Perkáta Rita
Nos, az eredmények megtartása az igazán nehéz része a dolognak. Nagy gondot jelentett nekem, amikor ezzel próbálkoztam. Sikerült lefogynom 10 kg-t, és fél év múlva az egész visszajött rám.
Dóra
Szülés után nem tudtam leadni 5 kg-t. Aztán ezzel: Keto Matcha Blue 39 kg-t fogytam!
Wágner Krisztina
Nemrég kezdtem el inni ezt: Keto Matcha Blue. Már most elégedett vagyok az eredményekkel. 9 kg másfél hét alatt. ami számomra rettenetesen sok. Azelőtt kb. max. 2 kg-t bírtam fogyni
Merengő Mira
Szülés után sokáig tartott, hogy le tudjak fogyni. Ahhoz is túl lusta voltam, hogy feltápászkodjak a kanapéból és bármit is csináljak. Aztán kipróbáltam ezt az italt, és beindultak a dolgok. Edzőtermezés, kocogás és görkorcsolyázás következett. A férjem teljesen meg volt zavarodva az egésztől, csak nézte, ahogy visszatérek ahhoz a súlyhoz, amit a gyerekszülés előtt nyomtam.
Károlyi Angéla
Van valami tünet??
Kati
Mégis milyen tünetei lehetnének? Teljesen természetes.
Májusi Adelaida
Ami azt illeti, én nagyon érzékeny vagyok, és sokféle allergiám van, de gond nélkül szedtem. és nagyon jó íze volt. Hála a Keto Matcha Blue Készítménynek 27 kg-t fogytam és tényleg segít! Nézzétek meg a képeimet.
MEGRENDELÉS